Harta site-ului
Ajutor
Felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului!
Felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului!

Anual, în a treia Duminică a lunii Iunie, în Republica Moldova se sărbătorește Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului, instituită prin decret prezidenţial în anul 1994, în semn de omagiu oficial adus celor al căror destin profesional este protejarea sănătății și vieţii umane.
Cu acest prilej, Stimați lucrători ai sistemului medical, în ajunul sărbătorii Dumneavoastre profesionale, Ziua lucrătorului medical și a farmacistului, primiți cele mai sincere felicitări și mulțumiri pentru professionalism, dedicație cu care vă îngrijiți de sănătatea pacienților, contribuție esențială în dezvoltarea sistemului sănătății din raion și țară.
Profesia de medic este considerată a fi una din cele mai nobile din lume, care implică responsabilităţi inegalabile, iar în ziua de azi, la grele încercări și provocări în domeniul sănătății, vă onorați cu cinste și multă măiestrie profesională obligațiile de serviciu, muncind cu jertfire de sine, ghidându-vă, în activitatea de zi cu zi, de responsabilitate supremă, devotament și abnegație.
Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate, liniște și bunăstare, pace în case, apreciere și recunoștință din partea pacienților!
 
Cu deosebit respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta